Dynamic tennis

Sinds geruime tijd kunnen alle leden in onze zaal terecht om deel te nemen aan Dynamic tennis op de woensdag middagen van 13.00 u. tot 17.00 u.

Inmiddels mag deze sport zich in een toenemende populariteit verheugen. Op een hondertal plaatsen in Nederland wordt gespeeld met duizenden beoefenaren. Niet verwonderlijk omdat dynamic tennis:

  • Gemakkelijk aan te leren is
  • Attractief is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen spelen met en door elkaar.
  • Op gevorderde leeftijd nog goed vol te houden is
  • Gespeeld wordt met lichte materialen waardoor blessures een uitzondering zijn
  • Dynamic tennis is dynamisch, aantrekkelijk op zowel recreatief tot wedstrijd niveau

HEB JIJ HET AL EENS GESPEELD? ÉÉN KEER SPELEN EN JE BENT VERKOCHT.

Dynamictennis wordt gespeeld op de binnenste lijnen van een badmintonveld. Het net hangt op 82-85 cm. Het spel wordt gespeeld met de oude regels van tafeltennis, wat met name het dubbelspel aantrekkelijk maakt.

Dynamic tennis wordt gespeeld met een speciaal ontwikkeld racket met extreem laag gewicht van ca. 170 gram en met een lichtgewicht foambal van ca. 15 gram. Dit geeft elke speler de mogelijkheid snel, behendig en met veel effect te spelen. Dankzij deze materialen kost het nagenoeg geen kracht om de bal te spelen.

Ook niet leden kunnen hier terecht om eens een kijkje te komen nemen naar deze nog vrij onbekende sport en wie weet is er belangstelling voor om eraan deel te nemen.
Elke woensdag middag ben je van harte welkom!