Update maatregelen betreffende ALLE wedstrijden i.v.m. Corona virus 12 maart 2020

Maastricht, 12 maart 2020
Betreft: Update competitie omtrent Coronavirus
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus, de regeringsbesluiten en de adviezen van het RIVM heeft de NTTB besloten om de landelijke competitie tot en met 31 maart stil te leggen.
Wij als afdeling volgen dit besluit. Dit betekent dat er tot en met 31 maart geen wedstrijden gespeeld zullen worden. De niet gespeelde wedstrijden zullen opnieuw worden ingepland. Wanneer deze wedstrijden zullen worden gespeeld is op dit moment nog niet duidelijk. Wij zullen u hier zo snel als mogelijk over berichten.
Publicatie van dit bericht zal ook geschieden via Info ZuidWest, Facebook en de website.
Ik wil u vragen al uw leden op de hoogte te brengen van dit genomen besluit.
Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn de komende dagen/weken, zal ik u steeds op de hoogte brengen van de genomen beslissingen. U kunt dit volgen via Facebookpagina van de afdeling, de website van de afdeling en Info ZuidWest.
Ik hoop u hiermee voldoende in kennis gesteld te hebben. Mocht u als wedstrijdsecretaris nog vragen hebben, dan verneem ik graag van u. Gelieve uw leden op het hart te drukken mij niet persoonlijk te contacteren, maar eventuele vragen via u te stellen.
Met vriendelijke groet,
Ronald Brekelemans JCL