De heropening was zeer geslaagd!

De heropening gisteren was een groot succes! Het was super mooi weer en de opkomst van belangstellenden was groot. Ondanks files was de burgemeester op de tijd voor de openingshandeling.
Onze voorzitter Ger hield eerst een kleine toespraak en daarna sprak de burgemeester een paar mooie woorden. Ger wilde in zijn toespraak geen namen noemen van mensen die geholpen hadden maar de burgemeester noemde toch een naam: namelijk die van Ger. Zonder hem was dit niet mogelijk geweest.
Na alle mooie woorden werd het nieuwe bord onthuld. Tafeltenniscentrum Vlissingen is de naam van de zaal van onze vereniging.

DSC03685
Hierna ging iedereen naar binnen en werd er een toast uitgebracht op de verbouwde zaal. Daarna waren nog een aantal andere sprekers en toen die uitgesproken waren konden Rudy van Waterschoot en Julian Flamman aan hun demonstratie beginnen. Maar niet voordat de burgemeester ook nog een balletje had geslagen.
Hierna gaf Ger de burgemeester een rondleiding en alle andere belangstellenden konden zelf de verbouwde zaal bekijken waar ook flink gebruik van werd gemaakt.
Stichting ALS Zeeland was ook aanwezig om geld in te zamelen voor deze verschrikkelijke ziekte.
Al met al een zeer geslaagde middag. En nu gaan we op weg naar het 40 jarig jubileum!