Grote Clubactie 2018

In september begint de verkoop van de loten van de Grote Clubactie 2018.
Omdat onze vereniging al vroeg loten besteld had werd er onder alle verenigingen die dit ook gedaan hadden geloot voor de “prijs kick-start actie”.
Onze vereniging heeft daarom een cheque mogen ontvangen van de organisatie ter waarde van 300 euro.
Dit was reden om met het volledige bestuur op de foto te gaan met de cheque en bij deze willen we de Grote Clubactie heel hartelijk danken voor deze financiƫle meevaller.
Hieronder de foto van het bestuur met vlnr: Ed Sleijpen (alg bestuurslid), Hans Wamelink (alg bestuurslid), Albertus Jellema (secretaris), Jeffry van Beek (penningmeester), Leidy Kroezen (alg bestuurslid) en Ger van Leeuwen (voorzitter)

Hopelijk wordt de verkoop van alle loten een succes
Ed Sleijpen, alg bestuurslid, wedstrijdsecretaris jeugd en jeugdtrainer TTV Westerzicht